Szukanie zaawansowane  

Aktualności:

Witamy na forum. Zapraszamy do dyskusji.

Autor Wątek: Pit Stop  (Przeczytany 120 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

roorza

• Newbie
  • *
  • 2 FAST 4 YOU ... See You In My Back Mirror... :D
Pit Stop
« : Styczeń 31, 2010, 02:21:52 »
Dawno już wpadłem na taki pomysł, że skoro nie wiemy kto jaki samochód posiada to możemy tu zrobić tzw PIT STOP gdzie można będzie wklejać screen'y naszych furek przed i po tuningu żeby każdy zainteresowany danym modelem mógł sprawdzić do jakich wartości maksymalnie może podnieść w tym aucie moc.
W sumie pomysł zrodził się stąd, że z nudów robiłem sobie screeny swoich fur przed i po wypasaniu :D Rankingi też w sumie mam na fotach :D
Od IV tury jak coś to można uruchomić dział na forum :)

Przykład:

Moje obecne Murcielago gdy kupiłem było takie:

Ale po podrasowaniu:

roorza

• Newbie
  • *
  • 2 FAST 4 YOU ... See You In My Back Mirror... :D
Odp: Pit Stop
« Odpowiedz #1 : Styczeń 31, 2010, 02:41:03 »
Coś w ten Deseń. Podobnie sprawa się ma do "Salonu Samochodowego" Ci gracze, którzy są np. wyżej ode mnie o kilka lvl'i mogą wkleić fotki autek które dochodzą z każdym kolejnym levelem. Bo nie wiem czy jest sens szkolenia kierowcy jak okaże się, że nie dość, że dojdzie fura nie ciekawa to w dodatku nie stać mnie będzie i nie potrzebnie poleciałem z kasą na kierowcę  :D

Np.:

Po zdobyciu 2 lvl oferują nam:

Za 45 lvl

A jak waham się czy pakować kase w 77 lvl to zerknę tu bo może ktoś mi pokaże ofertę i osądzę czy warto:

Pozdro
Strony: [1]   Do góry
« poprzedni następny »

apartamenty kraków tłumacz niemiecki Turismo polonia guia cracovia czyszczenie dywanów tłumaczenia przysięgłe Kraków

Strona wygenerowana w 0.054 sekund z 19 zapytaniami.